Karta ›
MenuO nama

O nama

Tvrtka ideamarket d.o.o. (punog naziva ideamarket d.o.o. za zastupanje i usluge) osnovana je 7. srpnja 2006.g. Tvrtku je osnovao tim mladih ljudi sa vizijom. Iako je prvotno tvrtka otvorena za potrebe projekta web stranica izaberi.hr (projekt promocije ljepota i bogatstava te turističke ponude Republike Hrvatske), ubrzo se okreće i na druge oblike poslovanja.

Tvrtka zapošljava mlade, komunikativne, ambiciozne i kompetentne ljude pune entuzijazma, sa voljom za učenjem novih stvari i sposobnošću rada u timu, ali po potrebi i pojedinačno. Web projekt izaberi.hr je najzahtjevniji dio djelatnosti tvrtke, i od osoba koje rade na njemu iziskuje veliku posvećenost i ustrajnost u poslu. No, to nagrađuje putovanjima po Hrvatskoj, spoznavanju njezinih prirodnih, kulturnih, povijesnih i inih ljepota te ostvarivanju mnogih novih kontakata i poznanstava.

Nije loše ni istaknuti da u sklopu web projekta tvrtka uspješno održava kontakt i suradnju sa mnogim partnerima, kao npr. pojedinim turističkim zajednicama, mnogim komercijalnim objektima ali i nevladinim udrugama, a poradi pravovremenog dospijeća informacija i razmjene iskustava.

email: info@izaberi.hr
tel: +385 98 417 772