Karta ›
MenuZdravlje

Physio Sport

Physio Sport je novi, drugačiji i jedinstveni centar koji sinergistički radi na polju estetike, fizioterapije, kineziterapije, rehabilitacije i osobnog treninga.

Kompletnost usluge podijeljena je u tri osnovna područja:

- Aktivne terapije – proaktivna terapija, rehabilitacija, kineziterapija, fizioterapija
- Estetski i relaksirajući tretmani – anticelulitni i tretmani mršavljenja, limfna drenaža, medicinske, sportska i antistres masaža, aktivne terapije protiv strija, bora i akni
- Osobni fitness tretmani – EMS trening, Power Plate i TRX trening, Human Sport i Cardio Motion & Rehab trening

Pristup klijentu je potpuno individualan i podrazumijeva kompletnost usluge, od analize stanja , funkcionalne dijagnostike, dijagnostike estetske forme , do definiranja vrste i oblika tretmana bilo u segmentu lokomotornog sustava ili u području tretmana kože i potkožnog tkiva.

Saznanje da suvremeni način života pored ugodnih, olakšavajućih i tehnološki zanimljivijih i dobrih,donosi i cijeli niz neugodnih i nepoželjnih stvari, postaje sve jasnije i bolnije. Neprestani stresovi, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana – sve to predstavlja opterećenje za naš organizam. To se najbolje očituje na našem zdravlju, a potom i izgledu tijela, koji postaju iz dana u dan sve lošiji. Naša misija i naš zadatak je pružanje vrhunske estetske, zdrastvene i fitness usluge s ciljem da svaki susret bude jedinstven, a rezultati osjetni i vidljivi već nakon prvog tretmana.

Bez obzira želite li na kontroliran i siguran način skinuti višak kilograma, dovesti svoje tijelo i zdravlje u formu, postići bolju kondiciju, oblikovati kritične zone, smanjiti ili izgubiti celulit, riješiti se akutnih i kroničnih bolova u leđima i vratu, osigurati si ugodnu i suvislu masažu, brže i kvalitetnije zacijeliti ozljede lokomotornog sustava, pripremiti svoje tijelo za mogući period neaktivnosti (pripreme za operativne zahvate) ili si osigurati kvalitetan postoperativni oporavak, rješenje ćete dobiti kod u PHYSIO · SPORT centru.

Lokacija
Nova ves 17, 10000 Zagreb
Radno vrijeme
Pon - Pet: 09:00 - 21:00, Sub: 09:00 - 17:00
Telefon
+385 1 798 73 89
+385 99 545 04 26
Web
http://www.physiosport.hr
Email
Pošalji upit
Način plaćanja
Gotovina, AMEX, MasterCard, Maestro, Visa, Diners
Jezici
Engleski

Odgovori

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.
Facebook0Twitter0Google+0Email
0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5
(glasova: 0, prosjek: 0.00 od 5)
Prijavite se za glasanje.
Loading ... Loading ...

U Blizini

Galerije - 200m
Gliptoteka HAZU

Bar - 400m
History

Muzeji - 400m
Muzej grada Zagreba

Znamenitosti - 600m
Palača Demetrović

Znamenitosti - 600m
Kip Dore Krupićeve